Som en vigtig del af vores elevers kulturelle dannelse holder vi såvel i som uden for klasserne fast i mange af de danske traditioner i løbet af skoleåret.

Op til jul forbereder forældrene vores store internationale julemarked, hvor den danske pynte- og gavebod er fyldt med kalenderlys, adventskranse, dansk juleklip og andet lækkert, og i den danske madbod serverer vi gløgg og vores meget eftertragtede friskbagte æbleskiver. I klasserne ser vi julekalender, har nissevenner og forbereder (helt fra september!) årets juleteater, der opføres til vores traditionsrige juletræsfest, hvor vi hygger, danser omkring juletræet, får godteposer og besøg af julemanden.

Vores fastelavnsfest er også en fast tradition i sektionen. Der sker noget magisk, når eleverne klæder sig ud, synger fastelavnssange og går til den med danske sanglege. Når der efterfølgende slås katten af tønden og kåres en kattekonge og kattedronning, fortsætter begejstringen, og stemningen kommer helt i top omkring det altid flotte kagebord. De sidste år har lærerne udfordret familierne til ‘den store fastelavns-kage-bage-dyst’, og det er utroligt, hvad der er kommet ud af denne udfordring til stor glæde for alle.

Hen mod påsken har vi med de mindste ofte kreative aktiviteter med kyllinger, harer, fjer mm., og nogle år laver vi også en sjov omgang påsketril med æg. I de større klasser bliver der lavet gækkebreve med opfindsomme gækkevers, og der bliver i ugen op til påskeferien hygget en del, når chokoladekurvene kommer på bordene i klasserne.

Ved skoleårets afslutning samles vi alle – store som små – til sankthansfest. Her optræder eleverne med sang og taler, og vi spiser og hygger sammen til årets sidste sammenkomst. Når tusmørket falder over skolen, tænder vi et lille sankthansbål og synger midsommervisen, inden vi ønsker hinanden en rigtig god sommerferie.